4 Comments
Jun 28, 2023Liked by Dorin Bofan

Ma bucur ca faci lucrurile astea si ca atragi atentia asupra lor. Pe mine toata treaba asta ma duce cu gandul la educatie, cumva simt ca acolo ar fi fundatia pentru un viitor echilibrat cu oameni si natura. Asta si pentru ca acolo vad ca as putea sa contribui.

Expand full comment

Eu și mulți alții ar trebui să-ți mulțumim măcar pentru efort. Nu-mi pot decât imagina cât e de greu și, din păcate, nu poți face asta singur. Nu îmi dau seama în ce măsură sunt conștienți cei care locuiesc încă în Piatra sau de ce nu protestează și ei, la nivel local (nu mă refer doar la partenerii tăi, ci la toți cei care ar vrea ca pădurea să rămână așa cum e). Succes mai departe, orice cale vei alege!

Ideea cu figurinele plasate prin pădure e horror, cum naiba au mai venit și cu asta?

Expand full comment
author
Jun 28, 2023·edited Jun 28, 2023Author

Îți mulțumesc, Roxana. Unii oameni știu, ține și de noi ca organizație să facem proiectul mai vizibil. Am avut intervenții pe ici-colo, dar se poate face mult mai mult.

Statuile din lemn sunt ideea viceprimarului, Marius Irimia. A văzut el ceva similar prin afară și s-a gândit că-i o idee bună...

Expand full comment

Trist. Uite asa indepartam copiii şi mai mult de natură. Sunt atât de multe de descoperit într-o pădure, chiar nu ai nevoie de nişte figurine sau personaje ca să ții copilul ocupat. Prostii s-au făcut şi afară, e adevărat, of...

Expand full comment