Ce e Aer tare?

Aer tare e un newsletter despre lucrurile care-mi plac și care-mi sunt utile, adică natura, cu tot ce vine ea la pachet, fotografia și partea ei creativă. Mă strădui să furnizez informații cât mai folositoare, nu ca-n manual, ci mai degrabă filtrate prin experiențele personale. Din când în când vin cu vești și despre tururile Go North, fiindcă-mi asigură traiul și oferă ocazia unora dintre voi să ajungă în locuri deosebite.

Cât de des o să-l primesc?

O dată pe lună.

Unde îl primesc?

Dacă ești abonat, primești Aer tare în inbox. Dacă n-a intrat, verifică și-n spam. Apoi îl poți muta în Primary/ Principale. Poți salva și adresa mea la contacte ca să fii sigur că îl primești de fiecare dată.

Despre mine

Fotografiez și merg pe munte de aproape 20 de ani. Poți arunca o privire peste portofoliul de imagini sau mă poți urmări pe instagram și facebook. Organizez tururi pentru pasionații de natură și fotografie, asta e sursa mea principală de venit. Am familie, locuim la Târgu Mureș, iar de loc sunt din Piatra Neamț. Alerg, pedalez și-mi plac aventurile, adică ieșirile în natură unde există incertitudine și expunere. În 2014 am bătut toată Islanda pe biciclete timp de 6 săptămâni. În 2021 am parcurs creasta Făgărașului în 25h37. Am în plan s-o fac sub 24h și-apoi dus-întors. Fotografia rămâne însă mare mea pasiune, mai ales când îmi îngăduie să înțeleg lumea, inclusiv pe mine, mai bine.

Subscribe to Aer tare

Un newsletter despre natură, fotografie și creativitate.

People

Fotograf de natură și ghid. Organizez tururi din Islanda până-n Patagonia. Alerg, particip în proiecte de mediu și pun umărul ca fotografii să fie mai creativi, iar oamenii de munte mai implicați.